|
Ambroxan kokulu parfüm notası. 35 ml içerir.
(Hammadde değildir.)
Lab serisi, doğada referansı olmayan ve laboratuvar ortamında üretilen moleküllerden oluşur.
Seri içindeki Ambroxan, adından da anlaşılacağı üzere amber temelli bir yapay moleküldür. Ancak amber'den hayli farklıdır ve koku profili odunsu ve tütünsü bir amber notası olarak özetlenebilir. Mevcut yapay moleküller içinde en pahalı olanlardan biridir.
Dolce Gabbana Light Blue, Midnight Poison, Emporio Armani Diamonds, Vetyver by Lanvin, 1881 Intense Pour Homme, Molecule 02, Not A Perfume, Another 13, M Mink gibi pek çok ana akım veya niche parfüm başarılarını bu moleküle borçludurlar.
Bu saydıklarım içindeki Molecule 02 ve Not A Perfume, formüler anlamda şu an okumakta olduğunuz kokucuk ile neredeyse bire bir aynıdırlar zira Ambroxan kokucuğu da onlar gibi katışıksız molekülün seyreltilmesi ile oluşmuştur.
Tek başına da rahatlıkla kullanılabildiği gibi, diğer notalarla beraber kullanıldığında onlara tatlılık ve derinlik sağlar.
Ürün fabrikasyon olarak değil, el ile üretilmiştir.
Kutusuz olarak şişe ile satılır. |